Kom igang med vores indkøbsmodul

Reducere madspild og optimer Jordnærs indkøb - og få verdens bedste varer

Det digitale indkøbsmodul er på overfladen meget lig et indkøbssite som vi kender det fra nemlig.com og andet google streetview mac. Forskellen er dog her, at man skal hente sine varer i Jordnær selv.
Men husk på, at man hæfter for de varer man har bestilt, selvom man skulle glemme at dukke op herunterladen.

Men vores system kan bare noget mere. Man kan ønske varer, og det er muligt for vores leverandører at tilbyde os gode varer direkte fra marken itunes ios herunterladen. I kan bare begynde at ønske varer til Jordnær. Derfor er desuden en favoritfunktion, men leg lidt med det...

SÅDAN OPRETTER DU DIG SOM BRUGER

1.Klik på knappen nedenfor

2 netflix serie lässt sich nichten. Her skal du oprette dig som bruger. Det er muligt at oprette flere brugere på samme medlemsnummer

Indtil vores medlemsnummer er etablerede skal du blot indtaste dei telefonnummer

3 rollercoaster tycoon downloaden. Derefter er det bare at indtaste dine kontaktinformationer

4. Du får en mail tilsendt med dit password, som du efterfølgende kan tilpasse, til et du kan huske på din profil Download flowers photos for free.

Når du afgiver din bestilling første gang skal du indtaste bopæl mm. Disse data gemmes efterfølgende på din profil. ( vi har styr på GDPR)

Til sidst: det er et website som er optimeret til en mobiltelefon converter videos herunterladen. Det kan fint fungere på en PC, men det designet til at virke godt når man er på farten vi mobilen.