Kom og vær med

Som medlem får du løbende medlemstilbud på sæsonens råvarer samt mulighed for at deltage i særlige arrangementer som fx madklub og foredrag.

JORDNÆR bygger på nogle principper om at passe på jorden og det nære:
Lokale økologiske produkter – der giver sundhed og god smag samt nedsætter vores daglige belastning af miljøet
Konkurrencedygtige priser – ved at springe flere led over fra jord til bord spares omkostninger til transport, opbevaring, emballage mm. og ressourcerne holdes i lokalmiljøet.
Intet madspild – rester fra købmandshylderne anvendes efter behov til fællesspisningsarrangementer, syltetøj, chutney mm eller afsættes hos lokale dyrehold
Samvær – der arrangeres aktiviteter af alle slags der initieres af lokale med fokus på at skabe samvær og udveksle ideer for et bæredygtigt lokalsamfund
Bæredygtigt liv – vi inspirerer hinanden til en mere bæredygtig levemåde og understøtter liv i jorden såvel som på jorden

Bliv medlem

For at blive medlem skal indbetale medlemsgebyr: 500 kr. for husstand eller 250 kr. for enkeltpersoner, på konto: reg. 9213 konto 4562 044 855 Swipp eller Mobile Pay: 17770.
Når man har betalt sender man en mail til: mail@koebmandjordnaer.dk med navn og adresse. Hvis man ønsker at modtage nyhedsbreve fortæller man også hvilke emailadresser vi skal sende til.

Som medlem vil man:

• Modtage tilbud på sæsonens råvarer.
• Kunne deltage i medlemsarrangementer som fx madklub, foredrag mm.
• Deltage aktivt i driften af butikken ved at tage vagter mm.
• Og ikke mindst være med til at gøre en forskel for små lokalsamfund – og på sigt være inspiration for lignende initiativer.

Initiativer er meget velkomne

Vi har travlt i JORDNÆR. Frivillige arbejder med indkøb, arrangementer, vedligeholdelse, økonomi, vagtplaner, formidling, sponsorater, produktudvikling, kunsthåndværk og meget mere. Vi har brug for flere hænder, så hvis noget af dette dækker dine kompetencer – eller du har en helt ny ide – hører vi meget gerne fra dig!